Lovely pop Base de teint matifiante primer perfect skin 25ml

Διατηρήστε τη λάμψη υπό έλεγχο με το LOVELY POP Perfect Skin Matifying Primer.

Επιδείξτε αψεγάδιαστο δέρμα με το LOVELY POP Perfect Skin Matifying Primer Foundation. Χάρη στην ματ φόρμουλα του, το LOVELY POP Matifying Perfect Skin primer foundation απορροφά το υπερβολικό σμήγμα και εξαλείφει με διάρκεια τη γυαλάδα του δέρματος.

Διατηρώντας παράλληλα την ενυδάτωση και τη λάμψη του δέρματος, το LOVELY POP Perfect Skin Mattifying Primer Foundation θολώνει τους πόρους, λειαίνει και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Αποτέλεσμα, ενιαία επιδερμίδα, μηδενικά ελαττώματα, απλά τέλεια.

Πραγματικός τελειοποιητής της επιδερμίδας, διορθώνει τις κοκκινίλες και τις μικρές ατέλειες στο πρόσωπο. Προετοιμάζει το δέρμα για το μακιγιάζ και παρατείνει ανθεκτικά το κράτημα του foundation. Η λιωμένη, μη λιπαρή υφή του απλώνεται εύκολα και σχηματίζει ένα ελαφρύ πέπλο. Ανεπαίσθητο στο δέρμα, δεν βαραίνει το μακιγιάζ για αποτέλεσμα δεύτερου δέρματος.

Χάρη στο πολύ πρακτικό μπουκάλι του, ένα μόνο φουντούκι είναι αρκετό για μια τέλεια, άψογη επιδερμίδα.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και όλους τους τόνους δέρματος. Το LOVELY POP Perfect Skin Mattifying Primer Foundation είναι τέλειο για μικτές έως λιπαρές επιδερμίδες.

Κατάλληλο για επαγγελματική χρήση

TP09569

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.