Air Val FC BARCELONA set eau de toilette spray 100ML -  eau de toilette spray 50ml - toiletry bag

Το σετ Air Val FC BARCELONA περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό σύνολο αρωμάτων και αξεσουάρ που θα ενθουσιάσει τους οπαδούς της ομάδας. Αυτό το εξαιρετικό σετ περιλαμβάνει:

Eau de Toilette Spray 100ML: Ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που αποπνέει το πάθος και τη δύναμη της ομάδας FC Barcelona. Με μια μοναδική σύνθεση αρωμάτων που αναδεικνύει την αυθεντικότητα και τη φινέτσα του κλαμπ.

Eau de Toilette Spray 50ml: Μια μικρότερη έκδοση του αρώματος, ιδανική για να το έχετε μαζί σας όπου κι αν πηγαίνετε. Το μικρό μέγεθος του το καθιστά ιδανικό για ταξίδια και καθημερινή χρήση.

Toiletry Bag: Μια πρακτική τσάντα για τη φύλαξη των προσωπικών σας ειδών υγιεινής. Με το λογότυπο της FC Barcelona, αυτή η τσάντα είναι ιδανική για να ταξιδεύετε με στυλ ή για να έχετε τα αγαπημένα σας προϊόντα πάντα μαζί σας.

Αυτό το σετ αποτελεί το τέλειο δώρο για τους οπαδούς της FC Barcelona ή για οποιονδήποτε εκτιμά τα ποιοτικά αρώματα και αξεσουάρ. Κάντε το δικό σας και απολαύστε τον κόσμο της ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας με στυλ και κομψότητα.

AIR-VAL
TP21121

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.