Hugo Boss Bottled infinite eau de parfum 50ml

Το άρωμα Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfum είναι μια εκδοχή που αποπνέει φρεσκάδα, ενέργεια και δυναμισμό. Από τον οίκο Hugo Boss, αυτό το άρωμα συνδυάζει διάφορες νότες για ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

Η σύνθεσή του έχει έναν φρέσκο, ανδρικό χαρακτήρα. Ξεκινά με φρουτώδεις νότες από μήλο και μανταρίνι, που προσδίδουν μια δυναμική και ζωντανή αίσθηση. Στη συνέχεια, αναδύονται οι μεσαίες νότες του άρωματος με νότες πετιτ γκρέιν, λεβάντα και κανέλα, προσθέτοντας έναν αέρα εκλεπτυσμένης αρρενωπότητας. Τέλος, η βάση του αποτελείται από νότες βετιβέρ και πάτσουλι, που προσφέρουν μια ζεστή, ξυλώδη αίσθηση.

Το Hugo Boss Bottled Infinite Eau de Parfum είναι ιδανικό για τον άνδρα που επιθυμεί ένα άρωμα που να αντανακλά την ενέργεια και τον δυναμισμό του. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για καθημερινή χρήση, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να φορεθεί και σε ειδικές περιστάσεις όπου η αρρενωπή αίσθηση είναι επιθυμητή. Απλώστε το σε καθαρό δέρμα για να απολαύσετε τη διακριτική και σύγχρονη αύρα που προσφέρει.

TP21119

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.