Imel Color Copper mask 500ml - Χάλκινη χρωμομάσκα μαλλιών

Η μάσκα μαλλιών Imel Color με χάλκινο χρώμα, κερατίνη και μετάξι είναι ένα προϊόν περιποίησης που σχεδιάστηκε ειδικά για τα βαμμένα και τονισμένα μαλλιά. Η μοναδική της σύνθεση βοηθά στη διατήρηση του χρώματος για περισσότερο χρόνο, παρέχοντας παράλληλα προστασία και ενδυνάμωση στα μαλλιά.

Η κερατίνη είναι ένας σημαντικός πρωτεϊνικός παράγοντας που αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας. Η προσθήκη κερατίνης στη μάσκα μαλλιών Imel Color βοηθά στη θρέψη και ενδυνάμωση της τρίχας, καθώς και στην αποκατάσταση τυχόν ζημιών που προκαλούνται από τη βαφή και την επεξεργασία.

Το μετάξι προσφέρει εξαιρετική λάμψη στα θαμπά βαμμένα μαλλιά, αποκαθιστώντας την υγιή όψη και αίσθηση στην τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται πιο απαλά, πιο λεία και αποκτούν εντυπωσιακή λάμψη.

Η μάσκα μαλλιών Imel Color είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το χρώμα των μαλλιών σας, να τα θρέψετε και να τα κάνετε  εκπληκτικά λαμπερά και υγιή. Η πλούσια σύνθεση της μάσκας παρέχει εντατική ενυδάτωση και θρέψη στα μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην επανόρθωση των βλαβών που προκαλούνται από την επεξεργασία και τη χρήση χημικών προϊόντων.

Η χρήση της μάσκας Imel Color συνιστάται μετά το λούσιμο των μαλλιών. Απλώστε ομοιόμορφα τη μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά, εστιάζοντας στις άκρες και τις πιο ξηρές περιοχές. Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 5-10 λεπτά και στη συνέχεια ξεβγάλτε καλά με άφθονο νερό.

Απολαύστε τα αποτελέσματα της μάσκας μαλλιών Imel Color, καθώς τα μαλλιά σας αποκτούν μοναδική λάμψη, υπέροχη υφή και προστασία που διαρκεί.

Imel
TP20220

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.