Revlon Uniq One All In One Shampoo 490ml

Η σειρά REVLON PROFESSIONAL UniqOne φέρνει την επαγγελματική περιποίηση μαλλιών στο σπίτι σας με εύχρηστα προϊόντα περιποίησης μαλλιών που έχουν 10 διαφορετικά οφέλη. Το σαμπουάν All in One για ταλαιπωρημένα μαλλιά νέα και βελτιωμένη φόρμουλα πλένει και ενυδατώνει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, αυξάνοντας τη δύναμη και μειώνοντας το σπάσιμο. Το αποτέλεσμα είναι η μέγιστη μεταξένια, απαλότητα και έλεγχος του φριζαρίσματος από ένα απαλό σαμπουάν που δεν βαραίνει τα μαλλιά σας. Τα μαλλιά σας θα λάμπουν όλη την ημέρα χάρη στα 10 οφέλη που περιλαμβάνονται σε ένα μόνο σαμπουάν UniqOne.

Η ειδικά επιμελημένη φόρμουλα πολλαπλών οφελών δεν είναι μόνο ένα ενυδατικό σαμπουάν μαλλιών, αλλά επίσης θρέφει και δυναμώνει τα μαλλιά σας για να αποτρέψει το σχίσιμο των άκρων. Τα μαλλιά παραμένουν δυνατά και χτενίζονται ακόμα πιο εύκολα, εξαλείφοντας τους ενοχλητικούς κόμπους για μια εμπειρία χωρίς μπερδέματα.

Το απαλό σαμπουάν αυξάνει τη διαχειρισιμότητα των μαλλιών, διευκολύνοντας το styling για κάθε περίσταση. Διαθέτοντας ένα πρόσφατα σχεδιασμένο μπουκάλι, το καθημερινής χρήσης vegan σαμπουάν είναι απλό και εύκολο στη χρήση για θεαματικά αποτελέσματα με επαγγελματική εμφάνιση. Όταν πλένετε τα μαλλιά σας, μοιράστε το σαμπουάν σε όλα τα βρεγμένα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας και κάντε απαλό μασάζ. Ξεπλύνετε καλά μέχρι να αφαιρεθούν όλα τα ίχνη του σαμπουάν UniqOne. Επαναλάβετε εάν χρειάζεται και—για καλύτερα αποτελέσματα—ακολουθήστε μία από τις θεραπείες μας UniqOne αφήνοντας τα μαλλιά. Εκτός από αυτό το μαλακτικό σαμπουάν.

REVLON
TP21492

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.