GILLETTE SERIES GEL ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 200ML MACH 3 EXTRA COMFORT
4,90 €
με ΦΠΑ
Κωδικός Προϊόντος: TP10539
Barcode: 7702018308309
Απολαύστε άνετο και απαλό ξύρισμα με το Gillette Mach3 Extra Comfort Gel. Η προηγμένη του σύνθεση προσφέρει ενυδάτωση, προστασία από ερεθισμούς και βελτιωμένη ολίσθηση της λεπίδας για ένα αναζωογονητικό ξύρισμα.
Το Gillette Mach3 Extra Comfort Gel Ξυρίσματος 200ml είναι σχεδιασμένο για να εξασφαλίζει ένα εξαιρετικά απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η ειδική του σύνθεση με ενυδατικά στοιχεία και παράγοντες λίπανσης βοηθά στη μείωση των ερεθισμών, ενώ το δροσιστικό του αποτέλεσμα χαρίζει μια αναζωογονητική αίσθηση. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, αφήνει την επιδερμίδα απαλή και προστατευμένη.
Οδηγίες Χρήσης:
Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση.
Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη σας και δημιουργήστε αφρό.
Απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και ξυριστείτε κανονικά.
Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και ολοκληρώστε τη ρουτίνα περιποίησης με ένα after shave balm.
Απολαύστε άνετο και απαλό ξύρισμα με το Gillette Mach3 Extra Comfort Gel. Η προηγμένη του σύνθεση προσφέρει ενυδάτωση, προστασία από ερεθισμούς και βελτιωμένη ολίσθηση της λεπίδας για ένα αναζωογονητικό ξύρισμα.
Ο Denim Original Shaving Foam 300ml είναι ένας αφρός ξυρίσματος που μετατρέπεται σε πλούσια κρέμα για ένα άνετο και απαλό ξύρισμα. Ενυδατώνει, αναζωογονεί και προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς.
Οι Wilkinson Sword Classic είναι ανθεκτικές ανταλλακτικές λεπίδες, κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι με τριπλή επίστρωση, για ομαλό και άνετο ξύρισμα.
Ο κλασικός αφρός ξυρίσματος Gillette Original 400ml εξασφαλίζει άνετο ξύρισμα, προσφέροντας προστασία από ερεθισμούς και βαθιά ενυδάτωση για απαλή επιδερμίδα.
Ο Noxzema Men Αφρός Ξυρίσματος Classic 300ml προσφέρει άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα χάρη στο ειδικό σύστημα ενυδάτωσης και την τεχνολογία Easy Glide & Skin Protect. Είναι δερματολογικά ελεγμένος και προστατεύει την επιδερμίδα.
Οι ανταλλακτικές κεφαλές Venus Smooth διαθέτουν 3 λεπίδες και λιπαντική ταινία με Aloe Vera, προσφέροντας βαθύ, απαλό ξύρισμα και προστασία από ερεθισμούς.
Οι ανταλλακτικές κεφαλές Venus Smooth διαθέτουν 3 λεπίδες για ένα βαθύ, απαλό ξύρισμα. Με προστατευτικά μαξιλαράκια και ενυδατική ταινία για ομαλή ολίσθηση.
Επαγγελματικό σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την ενυδάτωση της γενειάδας και του μουστακιού. Απομακρύνει τους ρύπους, αφήνοντας την τρίχα απαλή και ευκολοχτένιστη.