Playboy Play it sexy set Deodorant body fragrance 75ml & shower gel 250ml

Το Playboy Play it sexy set Deodorant body fragrance 75ml & shower gel 250ml είναι ένα σετ δώρου που περιλαμβάνει ένα αποσμητικό και ένα αφρόλουτρο, και τα δύο με το ίδιο άρωμα. Το άρωμα περιγράφεται ως "σεξουαλικό αλλά κομψό" και διαθέτει νότες από γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, ροζ πιπέρι, ηλιοτρόπιο και ρίζα λεβάντας.

Το αποσμητικό είναι ένα σπρέι που βοηθά στην προστασία από τον ιδρώτα και την οσμή. Το αφρόλουτρο είναι ένα καθαριστικό τζελ που αφήνει το δέρμα απαλό και ανανεωμένο.

Αυτό το σετ δώρου είναι ιδανικό για όποιον αγαπά το άρωμα Playboy Play It Sexy ή για όποιον ψάχνει ένα πολυτελές και αισθησιακό δώρο. Είναι επίσης μια εξαιρετική αξία, καθώς παίρνετε δύο προϊόντα για την τιμή ενός.

Περιγραφή αποσμητικού:

Το αποσμητικό Playboy Play It Sexy είναι ένα ελαφρύ και διακριτικό άρωμα που είναι ιδανικό για κάθε μέρα. Το άρωμα ξεκινά με νότες γκρέιπφρουτ και μανταρίνι, που είναι αναζωογονητικές και φρέσκες. Στη συνέχεια, αναπτύσσεται σε ένα μείγμα από ροζ πιπέρι, τσάι жасмин, ηλιοτρόπιο και ρίζα λεβάντας, που είναι πιο αισθησιακό και σαγηνευτικά. Το αποσμητικό προσφέρει 24ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την οσμή, αφήνοντας το δέρμα να νιώθει φρέσκο και καθαρό.

Περιγραφή αφρόλουτρου:

Το αφρόλουτρο Playboy Play It Sexy είναι ένα πλούσιο και κρεμώδες αφρόλουτρο που καθαρίζει απαλά το δέρμα. Το άρωμα είναι το ίδιο με το αποσμητικό, με νότες γκρέιπφρουτ, μανταρίνι, ροζ πιπέρι, τσάι жасμινου, ηλιοτροπίου και ρίζας λεβάντας. Το αφρόλουτρο αφήνει το δέρμα απαλό, μεταξένιο και με ένα αισθησιακό άρωμα.

PLAYBOY
TP01151

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.