Libre eau de toilette 50ml YvessaintLaurent

Το Libre Yves Saint Laurent Eau de Toilette είναι ένα άρωμα που εκπέμπει αίσθηση αυτοπεποίθησης, ελευθερίας και σύγχρονης θηλυκότητας. Αυτό το άρωμα από τον οίκο Yves Saint Laurent είναι σχεδιασμένο για γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση και ελεύθερες να εκφράστούν.

Η σύνθεση του Libre Eau de Toilette είναι δροσερή, φρουτώδης και αισθησιακή. Αρχικά, αποκαλύπτονται φρουτώδεις νότες από φράουλα, μανταρίνι και νερολί, προσφέροντας μια αίσθηση φρεσκάδας και δυναμικότητας. Στη συνέχεια, αναδύονται οι μεσαίες νότες από λουλούδια όπως το άνθος πορτοκαλιάς, γιασεμί και λευκός κρίνος, προσθέτοντας μια αισθησιακή και θηλυκή διάσταση. Τέλος, η βάση από ξύλο κασμίρι, βανίλια και μόσχο ολοκληρώνει το άρωμα με μια ζεστή, αποπλανητική και αισθησιακή νότα.

Το Libre Yves Saint Laurent Eau de Toilette δημιουργεί ένα ίχνος που αφήνει εντυπώσεις και προκαλεί αίσθηση. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά επίσης κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις, όπου θέλετε να αναδείξετε την θηλυκότητά σας και να αισθανθείτε ελεύθερες. Απλώστε το στον λαιμό, τους καρπούς και πίσω από τα αυτιά για να απολαύσετε την απίστευτα αισθησιακή αύρα που απελευθερώνει.

YVESSAINTLAURENT
TP20453

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.