Victoria's Secret Love Addict fragrance mist 250ml

Το Victoria's Secret Love Addict Fragrance Mist είναι ένα αρωματικό σπρέι που αιχμαλωτίζει την εθιστική αίσθηση του έρωτα και του πάθους. Αυτό το άρωμα από τη Victoria's Secret συνδυάζει λουλουδάτες νότες και γλυκές νότες φρούτων για να δημιουργήσει μια εκρηκτική αίσθηση αισθησιασμού και απόλαυσης.

Η σύνθεση του Love Addict Fragrance Mist είναι γλυκιά, λουλουδάτη και αισθησιακή. Αρχικά, αποκαλύπτονται φρουτώδεις νότες από φράουλα και κόκκινα μούρα, που προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Στη συνέχεια, αναδύονται οι μεσαίες νότες από γιασεμί και γλυκές νότες βανίλιας, προσθέτοντας μια αισθησιακή και γοητευτική διάσταση. Τέλος, η βάση από ξύλο κασμίρι και μόσχο ολοκληρώνει το άρωμα με μια ζεστή, αποπλανητική και αισθησιακή νότα.

Το Victoria's Secret Love Addict Fragrance Mist δημιουργεί μια ατμόσφαιρα πάθους και εθισμού. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση, αλλά επίσης κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις, όπου θέλετε να αποπλανήσετε με την γλυκιά, αισθησιακή αύρα που απελευθερώνει. Απλώστε το σε όλο το σώμα για να απολαύσετε την εθιστική αύρα του έρωτα που προσφέρει.

Victoria's Secret
TP20447

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.