L'homme eau de toilette 60ML yvessaintlaurent

Το Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Le Parfum είναι ένα εκλεπτυσμένο και σαγηνευτικό άρωμα για άνδρες που επιθυμούν να αποπνέουν μυστήριο, γοητεία και αυτοπεποίθηση. Αυτό το άρωμα αποτελεί μια πιο έντονη και συναρπαστική εκδοχή του κλασικού La Nuit de L'Homme, που προσθέτει βάθος και αίσθηση πολυτέλειας στην εμπειρία.

Το La Nuit de L'Homme Le Parfum ανοίγει με μια πικάντικη και προκλητική σύνθεση από μπεργκαμότο, πιπέρι και λεβάντα. Αυτή η απανωτή έκρηξη αισθήσεων ξυπνά τις αισθήσεις σας και δημιουργεί ένα αίσθημα θρίαμβου και έντασης.

Στη συνέχεια, ανακαλύπτετε τις μεσαίες νότες που συνδυάζουν τον γλυκό και αισθησιακό τόνο του φραγκοστάφυλλου με το ξυλώδες και ζεστό άρωμα του βετιβέρ και του κέδρου. Αυτή η συνύπαρξη αρωμάτων προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας και αποπνέει μια μυστηριώδη και γοητευτική προσωπικότητα.

Τέλος, οι βάσεις νότες περιλαμβάνουν τον σαγηνευτικό άρωμα του κασμίρι και της βανίλιας, που δημιουργούν μια αίσθηση απόλυτης αισθησιακότητας και ανάλαφρης γλυκύτητας. Αυτό το βαθύ, ζεστό και γλυκό φινίρισμα ενισχύει την ανδρική χαρισματικότητα και αφήνει μια μοναδική και αξέχαστη επίδραση.

YVESSAINTLAURENT
TP20870

άλλα προϊόντα

16 άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας:
Το προϊόν προστέθηκε στη σύγκριση.